T2-campus & Hamster Cleaning slaan de handen in elkaar!

Een goede ventilatie is belangrijk, daar waren we in T2-campus reeds voor de coronacrisis van overtuigd. Doorheen het gebouw lopen dan ook duizenden meters aan luchtkanalen die de luchtkwaliteit in de campus waarborgen. Een inventief systeem, dat goed onderhouden moet worden. Dat is immers niet alleen voordelig voor de gezondheid en de brandveiligheid; het werkt ook nog eens energiebesparend.

Op aanraden van Tony Goossens – technisch medewerker in T2-campus – sloegen we daarom de handen in elkaar met Hamster Cleaning. Een toonaangevend bedrijf van Genkse bodem dat gespecialiseerd is in het inspecteren en reinigen van luchtkanalen. Een mooie samenwerking met een innovatief Limburg bedrijf dus dat we graag in de kijker zetten.

Europese normen

Salesmanager Gerben Smeets gelooft rotsvast in Hamster Cleaning en benadrukt graag de kernwaarde van het bedrijf: betrouwbaarheid. “Waar diensten zoals het reinigen van een raam of het leggen van tegels meteen een duidelijk zichtbaar resultaat geven, is dit bij een luchtkanaal veeleer verborgen. Daarom is het belangrijk om voor het onderhoud van luchtkanalen te kiezen voor een betrouwbare partner, die doet wat hij belooft.”

Reden te meer voor onze T2-campus om in zee te gaan met Hamster Cleaning, waar men de strikte Europese normen voor reiniging volgt en men een kwalitatieve werkwijze hanteert. “De hoeveelheid vuil die in luchtkanalen aanwezig mag zijn wordt uitgedrukt in gram per vierkante meter. Na een reiniging voldoet minstens 95% van het luchtkanalensysteem aan deze Europese norm. Ook genoten onze reinigers allemaal een speciale opleiding en werken zij met innovatieve reinigingsapparatuur”, aldus Gerben Smeets.

De reiniging van onze luchtkanalen

Technische verantwoordelijke Tony Goossens is alvast erg tevreden over de start van de samenwerking: “Het traject op onze campus begon met een inspectie: technici maten steekproefsgewijs de vervuiling in het systeem en rapporteerden over de staat van de luchtkanalen. Op basis van deze resultaten werd een sterk plan opgesteld om het volledige luchtkanalensysteem te reinigen.”

De komende drie jaren zullen de reinigers in verschillende perioden in T2-campus aan de slag gaan. Wie eens binnenspringt in onze TECHhub in het Thor Park heeft dus een grote kans om de experts van Hamster Cleaning tegen het lijf te lopen.

Gerben is enthousiast over de samenwerking: “Het vlotte onderlinge overleg in combinatie met de moderne infrastructuur en makkelijk bereikbare installatie maakt van T2-campus een fijne klant.”  Ook Tony spreekt vol lof: “De dienstverlening die Hamster Cleaning aan de man brengt is top: van de offerte tot de uitvoering. De werknemers van Hamster Cleaning zijn experten in hun vak.” 

Meer weten over Hamster Cleaning en hun diensten? Neem een kijkje op www.hamstercleaning.be!

X
X
X