Een community van sterke partners

Zicht binnen in T2-campus, met een community van vaste kernpartners

Geen T2-campus zonder onze kernpartners. SyntraPXL, VDAB en EducaThor bundelen hun expertise op het vlak van opleidingen, arbeidsmarkt, onderwijs en ondernemerschap voor meer en duurzame tewerkstelling in techniek en technologie. Jong en oud, leerling en leerkracht, werkzoekende en werkgever: iedereen is welkom.

3 sterke kernpartners

SyntraPXL is een van de kernpartners voor opleidingen op T2-campus

SyntraPXL geeft je de kans om op een praktijkgerichte manier te leren. Leren innoveren, ondernemen of gewoon nieuwe kennis opdoen? Dankzij de doelgerichte opleidingen wordt levenslang leren een beleving. Voor elke sector, op elk moment.

Ontdek het aanbod van SyntraPXL
VDAB is een van de kernpartners voor opleidingen op T2-campus

Gemotiveerde werkzoekende, maar beschik je (nog) niet over de juiste vaardigheden voor een nieuwe job? VDAB biedt op T2-campus tal van opleidingen aan. Daarnaast maken ze als bemiddelaar de match tussen werkzoekenden en werkgevers om vacatures optimaal in te vullen.

Ontdek het aanbod van VDAB

EducaThor is dé partner voor basisonderwijs, secundair én hoger onderwijs. Zij ondersteunen scholen op vlak van STEM en innovatie via een uitgebreid aanbod aan STEM-dagen en toegang tot de aanwezige TECHlabs. Op die manier brengt EducaThor innovatie dichtbij leerling en leerkracht en helpen zij jongeren voorbereiden op een mooie toekomst.

Ontdek het aanbod van EducaThor

Andere inhouse partners

PlastIQ organiseert opleidingen en trajecten met een duidelijk doel: de competenties van toekomstige en huidige werknemers in de kunststofsector verstevigen. Zo willen zij de instroom van geschoolde medewerkers in de kunststofindustrie te verzekeren.

Ontdek het aanbod van PlastIQ

Wil je ook bewoner worden van
T2-campus?

Neem contact op

Bewoner worden van T2-campus?

Contacteer ons