Herbekijk de livestream van de TECHtalk: Innovatie via deepfake

29.10.2021 Deepfake TECHtalk

Chris Umé, oud student ‘visual effects artist’ bij SyntraPXL, behaalde de internationale pers met zijn deepfakevideo’s van Tom Cruise en behoort intussen tot de wereldtop in deepfake en artificiële intelligentie.

Op 28 oktober 2021 stonden Chris en zijn broer Kevin ons te woorden tijdens een hybride TECHtalk over ‘deepfakes.

Chris vertelde hoe hij zich na zijn opleiding specialiseerde in verschillende toepassingen van artificiële intelligentie, wierp licht op de technologie achter het fenomeen en legde uit hoe hij zichzelf naar verschillende Hollywoodstudio’s lanceerde
Kevin, zaakvoerder van Metaphysic.ai, gaf daarna een stevig woordje uitleg over ondernemerschap en het opstarten van een techbedrijf in het buitenland.

Een inspirerend verhaal over technologie, ondernemen, doorzettingsvermogen én broederschap.

Ben je geprikkeld? Heb je vragen? Heb je interesse in een opleiding rond deepfake en artificiële intelligentie? Geef dan TECHtalk-host en T2-Community Builder Anneleen Conjaerts een seintje.

Je kan de TECHtalk hieronder herbekijken.

Dit kan je ook interessant vinden

T2-campus en partners wakkeren leergoesting verder aan in Genk

T2-campus en haar kernpartners SyntraPXL, VDAB en EducaThor bundelen de krachten met KRC Genk, Stebo, stad Genk, EnergyVille en Agoria/Sirris voor een gloednieuw project waarbij de “leergoesting” in diverse Genkse wijken verder wordt geprikkeld. Concreet beogen de verschillende organisaties de bewoners van Nieuw Texas en Waterschei via tal van acties te enthousiasmeren om op informele wijze bij te leren over de thema’s ‘energie’ en ‘techniek’. Op die manier slaan de partners een belangrijke brug tussen onderwijs, kenniscentra en de bredere Genkse gemeenschap.

T2-campus onthult gloednieuw kunstwerk van Koen Vanmechelen

De T2-campus in het Genkse Thor Park pakt uit met een indrukwekkend kunstwerk van Koen Vanmechelen. Met de onthulling van ‘Cosmopolitan Fossil’ zet de campus een nieuwe stap in haar evolutie naar een leeromgeving waarin kunst een belangrijke rol speelt. Zo beoogt T2 zowel trainees als bezoekers verder te inspireren en haalt ze bovendien het werk in huis van een internationale kunstenaar met sterke lokale roots.