mei, 2019

22mei13:0014:30Event voorbijBrein in een computer: wat is Artificiële Intelligentie? (10-14 jaar) Wat is AI?

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Event details

Wie kan zich nog een wereld zonder computers voorstellen?. Van de kassa’s in de winkel tot vliegtuigen en auto’s, bijna elk apparaatje is uitgerust met één of meerdere computers om hun werk te kunnen doen. Computers zijn dan ook heel erg goed in wiskunde, maar zijn minder goed in het creatieve en emotionele. Of ze waren daar minder goed in want er komt verandering in en die verandering heet Artificiële Intelligentie! Met Artificiële Intelligentie, of kortweg AI, kunnen we dingen doen met onze computers waarvan men vroeger dacht dat ze onmogelijk waren: Computerspelletjes spelen, gezichten herkennen, muziek maken, schilderen, enz.

In deze sessie voor tieners van 10 tot 14 jaar, toont Brainjar met enkele leuke demo’s wat AI is, hoe het werkt, en wat het vandaag allemaal kan. We kijken ook naar de toekomst van AI.

Wie is Brainjar?

Brainjar is een startup die zich specialiseert in het bouwen van software applicaties met de laatste Artificiële Intelligentie en Machine Learning technologieën. Brainjar bouwt applicaties op maat in praktisch alle domeinen van Artificële Intelligentie, gaande van applicaties voor automatische documentverwerking tot automatische inspectie van bruggen met behulp van drones.

Tijd

(Woensdag) 13:00 - 14:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X
X
X