februari, 2019

12feb19:0022:00Event voorbijIn de kijkerTECHtalk Digitale TransformatieHoe word ik een connected organisatie

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Event details

“Hoe word ik een connected organisatie”

Digitale transformatie is de volgende stap in de digitale evolutie naar een meer en continue geconnecteerde maatschappij en (digitale) business. Digitale transformatie gaat over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en zelfs maatschappij.

Digitale transformatie: wat je moet weten?
Digitale technologieën, velen van hen met een zogeheten ‘disruptief’ effect, hebben aanleiding gegeven tot nieuwe business modellen die ansich ook ‘disruptive’ zijn voor bestaande bedrijven en traditionele zakelijke modellen.

Sprekers:

Peter Poeck van Cegeka.
Digitalisering en de zoo, het lijkt een speciale combinatie, maar digitaliserin in een zoo is net zo moeilijk of makkelijk als dat voor een ander organisatie is. De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen heeft samen met Cegeka een stappenplan en verhaal uitgewerkt om de interne communicatie en samenwerking tussen de medewerkers te verbeteren. Het resultaat is een hogere betrokkenheid, transparante informatie en tijdsbesparing. Het resultaat van de samenwerking is niet meer denken in silo’s, samenwerkingsstrategie per departement en centralisatie van strategische informatie.
Willen we niet allemaal een beetje “zoo” zijn?

Evert d'Hondt van Synergics
De vierde industriële revolutie is hier. De digitale wereld gaat vooruit tegen een ongeziene snelheid en de Cloud speelt daarin een belangrijke connecterende rol. Om te slagen is het cruciaal die digitale transformatie te omarmen: nieuwe manier om mensen, data en processen te connecteren om waarde te creëren voor de klant.

Er zijn 4 digital outcomes:

  • Empower employee (hoe bekom ik bevlogen en productieve medewerkers)
  • Engage Customer (begeleid je klanten doorheen hun customer journey)
  • Optimize operations (aligneer je (kosten van) operations aan je business model)
  • Transform products (nieuwe opportuniteiten door slimme dingen te doen met je data: connecteren, BI, AI, van cost center naar profit center)

Hoe begin je daar nu aan? Evert vertelt het je.

Inschrijving is gratis. Schrijf je vandaag nog in. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:00

Locatie

T2-campus

Thor Park 8040 3600 Genk T +32 89 30 99 00

Organisator

T2-campusKim Vandeloo | Kim.vandeloo@t2-campus.be Thor Park 8040, 3600 Genk

Pin It on Pinterest

X
X
X