fbpx

maart, 2020

10maa19:0021:30Event voorbijTECHtalk Artificiële Intelligentie + Keynote Elke GeraertsNaar een maatschappij gedreven door AI?

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Laat ons weten of je dit event kunt bijwonen.

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Event details

Onze economie en maatschappij steunen steeds meer op datagedreven applicaties en op AI-toepassingen. Naast de technologische mogelijkheden, brengt AI ook heel wat juridische, maatschappelijke en ethische aspecten mee.

In deze TECHtalk gaan we dieper in op wat AI nu eigenlijk is en hoe het momenteel past en botst met onze maatschappij (gebracht door het Kenniscentrum Data en Maatschappij). Samen met ML6, PixelVision en Microsoft, gaan we dieper in op de technologie achter AI en bekijken we een aantal voorbeelden. We tonen je hoe AI gebruikt wordt voor het slim digitaliseren van documenten, het genereren van nieuw songs, het analyseren van bewegingen van kippen in een hok, het optimaliseren van processen in de maakindustrie,…

We geven ook een introductie hoe je gemakkelijk zelf AI-toepassingen kan bouwen.

We sluiten af met een knaller : Elke Geraerts. Elke deed al wereldwijde podia aan: van Kyoto tot Kaapstad, over Dubai en San Francisco. Als geen ander weet ze haar publiek te bespelen en mensen te boeien met de haar zo eigen mix van expertise én humor. De enthousiaste manier waarop ze nieuwe wetenschappelijke inzichten vertaalt naar de praktijk van elke dag, laat niemand onberoerd en leverde haar al heel wat lof op. Zo werd ze recent getipt als één van de top tien sprekers van 2019. Elke helpt ons de vraag te beantwoorden : “Ben ik als mens nog nodig als we evolueren naar een maatschappij gedreven door Artificiële Intelligentie?”

De sprekers zijn :

  • Rob Heyman (Lead Kenniscentrum Data en Maatschappij)
  • Julie Scherpenseel (ML6 – Genomineerd voor Young ICT Lady 2020)
  • Nick Koopmans (Managing Director Pixelvision)
  • Ron Pooters (Cloud Solution Architect - Microsoft)
  • Elke Geraerts (PhD Psychologie – KeyNote spreker en auteur van “Authentieke Intelligentie”)

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

X
X
X