fbpx

november, 2019

27nov12:3013:00Start to Connect @Valerie FornovilleHoe bouw je een sterk merk?

Event details

Move To Happiness | @Valerie Fornoville

Valerie is een creatieveling met een hoofd vol ideeën. Als tiener schreef ze al voor de plaatselijke streekkrant. Haar grote droom is een brand/merk bouwen dat twijfel wegneemt en inspireert om te durven dromen én doen…”. Valerie is founder en bezieler van Move To Happiness. Ze is verantwoordelijk voor de Branding en voor de Digitale marketing.

Move to Happiness is de community van health non-conformisten die niet houden van platgetreden paden. Versterkt door gepassioneerde partners bouwen ze een nieuw ecosysteem. Tijd is in onze hypersnelle maatschappij een kostbaar gegeven. Move To Happiness wil tijd creëren voor mensen door verschillende services, activiteiten, disciplines en data rond gezondheid, welzijn, beweging en voeding samen te brengen. Met als doel mensen meer waardevolle tijd (met familie, voor zichzelf, …) te gunnen. En dus meer levenskwaliteit.

Start To Connect

Ben je klaar om gelijkgestemden te ontmoeten? Zoals ondernemers die over hun pains & gains vertellen of TECHinnovat(h)oren die nieuwe technologieën laten landen. Tijdens de Start To Connect lunchtalks leg je nieuwe contacten, krijg je interessante ideeën en zet je misschien wel de eerste stappen naar jouw eigen onderneming. Maak het mee! Niks geeft meer ‘waauw’ dan je eigen ding doen.

De Start To Connect Talk is op de T2-campus in het Atrium. Inschrijven is niet nodig en toegang is gratis.

Tijd

(Woensdag) 12:30 - 13:00

Locatie

T2-campus

Thor Park 8040 3600 Genk T +32 89 30 99 00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

agsdix-fas fa-calendar-alt

Events

agsdix-fas fa-graduation-cap

educa-
thor

Opleiding

agsdix-smt2-local-library

Nieuws

agsdix-fas fa-chart-line

onder-
nemen

agsdix-fas fa-user-cog

Jobs

L

Pin It on Pinterest

X
X
X