december, 2018

10dec19:0022:00Event voorbijIn de kijkerlab launch Broeikasinnovatie versneller voor TECHtalent

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Event details

Op 10 december 2018 om 19u lanceren we op de T2-campus onze Broeikas en daar willen we jou graag bij. Kom ontdekken wat de Broeikas voor jou betekent.

Broeikas
De Broeikas is een groeiplek waar we talent groot maken, waar we ondernemersgoesting kweken en waar we tijd en ruimte creëren om te experimenteren, te leren en te doen. In de Broeikas zijn loslaten en anders denken de norm, niet de uitzondering.

Clubhuis
Het is een fysiek clubhuis waar je connecteert met gelijkgestemden, experts en ervaren ondernemers. Je deelt tools, passie, inspiratie en ervaring en volgt er workshops om jouw idee of innovatie te kunnen toetsen en vertalen.

Goal
De Broeikas heeft maar één doel: Jouw idee of innovatie tot het hoogste niveau tillen en vertalen naar een business concept.

Join the club!

 

Het lab launch programma:

19u00 Welkom

19u15 Innovatie break out sessies

20u00 Twee generaties ondernemers geven hun pains en gains bloot

20u30 Innovation Race

20u45 rondleiding + borrel

De break-out sessies:

  • Connector:
    Je bent specifiek op zoek naar TECHcontacten en bezit zelf tools, skills of mogelijkheden die jij in ruil kan bieden. Wij brengen je samen in een kort matchmakingmoment waarbij je snel en efficiënt kan connecteren en zo kan vinden wie of wat je nodig hebt.
  • Innovatiedoolhof:
    Stilstaan is achteruit gaan, maar hoe begin je nu concreet aan innoveren binnen jouw bedrijf? Een tocht door het innovatiedoolhof geeft je een inkijk in 4.0 businessmodellen die je concreet naar innovaties kunnen leiden.
  • FutureGame:
    Ben jij klaar voor de toekomst. Zijn jouw talenten future proof? Play the game... ontdek hoe wendbaar jezelf bent, oe makkelijk jij kunt loslaten en hoe anders dan anders jij denkt en doet. Laat je verrassen over hoeveel energie samenwerken je geeft.

 

Tijd

(Maandag) 19:00 - 22:00

Locatie

T2-campus

Thor Park 8040 3600 Genk T +32 89 30 99 00

Organisator

T2-campusKim Vandeloo | Kim.vandeloo@t2-campus.be Thor Park 8040, 3600 Genk

Pin It on Pinterest

X
X
X