fbpx

mei, 2019

23mei16:0018:00Event voorbijIoT en AI in een industriële omgevinginspiratiesessie

Event details

Internet of things, IoT, Industry 4.0, alles wat slim is wordt vandaag gehypet. In deze inspiratiesessie kijken we voorbij de hype. Hebben we IoT echt nodig? Zouden we nog zonder alle slimme connecties kunnen? Door de onderliggende concepten van industrial analytics te benaderen vanuit praktijkvoorbeelden leer je business opportuniteit te herkennen.

Daarna gaan we samen aan de slag met enkele demo’s en zoomen we in op smart buildings. We laten je proeven van state-of-the-art cloudplatforms en werpen een blik op het facilitair management van de toekomst.

Over Vectr.consulting

Vectr.Consulting brengt data en technologie in het hart van bedrijven. Als expert in data innovatie transformeren ze complexe datasets in waardevolle toekomstsgerichte oplossingen voor hedendaagse business problemen. De smart data solutions van Vectr bevinden zich in het domein van Artificial Intelligence, Natural language processing (NLP), Machine Learning (ML), image recognition, data science, data engineering, graph analytics, Industry 4.0, IoT en platform thinking.

Benieuwd wat je met data en technologie binnen je organisatie kan doen? Of wat het potentieel van jouw data is om te differentiëren, automatiseren en innoveren? Vectr begeleidt organisaties doorheen de volledige innovatiecyclus, van inspiratie tot implementatie en profileert zich als een innovatiepartner in elke stap van het proces.

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Laat ons aub weten of je kunt komen...

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 18:00

Locatie

T2-campus

Thor Park 8040 3600 Genk T +32 89 30 99 00

Organisator

T2-campusT2 CampusKim Vandeloo | Kim.vandeloo@t2-campus.be Thor Park 8040, 3600 Genk

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

agsdix-fas fa-calendar-alt

Events

agsdix-fas fa-graduation-cap

educa-
thor

Opleiding

agsdix-smt2-local-library

Nieuws

agsdix-fas fa-chart-line

onder-
nemen

agsdix-fas fa-user-cog

Jobs

L

Pin It on Pinterest

X
X
X