maart, 2020

02maa19:0021:00Event voorbijBlockchain PlaygroundOntmoet andere Blockchain adepten in Limburg

Event details

Het Doel

Het doel van de Blockchain Playground is om regelmatig mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in Blockchain en Cryptocurrency Technology en die hun kennis en ervaring over deze onderwerpen willen delen. Het wordt een informele bijeenkomst waar we mensen samenbrengen die willen discussiëren over de laatste evoluties in Blockchain- en crypto-technologie. Samen gaan we op zoek naar mogelijke use cases/projecten voor deze mooie maar nog jonge technologie.

De Playground staat open voor iedereen. Wil je uw kennis van Blockchain alvast wat bijschaven\, kijk dan zeker eens naar deze gratis online cursus : https://dutchblockchaincoalition.org/de-nationale-blockchain-cursus

Blockchain Playground #2

In deze tweede playground\, willen we gaan onderzoeken hoe we Blockchain kunnen gebruiken voor het controleren van authenticiteit in de kunstwereld en de muzikale wereld. Hoe kan Blockchain helpen om te controleren of een kunstwerk wel degelijk authentiek is\, of toch een namaak? We zijn in gesprek met een bekende Limburgse kunstenaar om hierover een project op te starten. Wil je hier meer over weten en/of wil je effectief meedoen\, schrijf je dan zeker in.

We sluiten onze Playground altijd af met boeiende gesprekken in ons T2-café.

Tijd

02 maart 2020 - 19.00 - 02 maart 2020 - 21.00

Inschrijven

Reservering is gesloten op dit moment.

X
X
X