mei, 2019

20mei16:0018:00Event voorbijAI in mijn bedrijfwat is artificial intelligence en hoe kan ik het gebruiken in mijn bedrijf?

Reserveer dit event

Reservering is gesloten op dit moment.

Kan dit event niet bijwonen?Wijzig mijn reservering

Event details

Iedereen heeft een idee van artificiële intelligentie, maar wat is het nu eigenlijk echt en wat kunnen we er mee? Met enkele iconische anekdotes bekijken we vanwaar AI komt en wat de verschillende toepassingen ervan zijn. We zoomen in op AI in ons dagelijkse leven en leren over inspirerende businessmodellen die gebaseerd zijn op artificiële intelligentie. Je komt te weten hoe het ons in de toekomst kan helpen en we ontkrachten meteen enkele fabeltjes.

Daarna ga je zelf aan de slag met artificiële intelligentie en ervaar je hoe machine learning werkt. Spelenderwijs train je tijdens de hands-on workshop zelf een neuraal netwerk en proef je van image classification. Benieuwd of we met AI kunnen raden hoe oud je bent? Kunnen we een model trainen dat jouw emoties kent? Ontdek hoe artificiële intelligentie steeds slimmer wordt en hoe ver we vandaag al staan.

Over Vectr.consulting

Vectr.Consulting brengt data en technologie in het hart van bedrijven. Als expert in data innovatie transformeren ze complexe datasets in waardevolle toekomstsgerichte oplossingen voor hedendaagse business problemen. De smart data solutions van Vectr bevinden zich in het domein van Artificial Intelligence, Natural language processing (NLP), Machine Learning (ML), image recognition, data science, data engineering, graph analytics, Industry 4.0, IoT en platform thinking.

Benieuwd wat je met data en technologie binnen je organisatie kan doen? Of wat het potentieel van jouw data is om te differentiëren, automatiseren en innoveren? Vectr begeleidt organisaties doorheen de volledige innovatiecyclus, van inspiratie tot implementatie en profileert zich als een innovatiepartner in elke stap van het proces.

Tijd

(Maandag) 16:00 - 18:00

1 Reactie

  1. Avatar

    Beste,
    Meen me te hebben ingeschreven maar vin­dt de inschri­jv­ing niet terug maar bij deze kan ik niet meer komen
    Vrien­delijk dank

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X
X
X