1 Aprilgrap: T2-campus lanceert eenmalige workshop ‘Sjoemelmotoren voor wielertoeristen.’

Nu de lente is gestart en dus ook de recreatieve wielerclubs weer massaal hun weg naar fietspaden vinden,  lanceert T2-campus een unieke en eenmalige dagopleiding ‘Sjoemelmotoren voor wielertoeristen’ op 1 mei 2021. Het wielerseizoen creëert immers ook een stevige portie competitiviteit in de wielerclubs en recreatieve gezelschappen. Op professioneel niveau is een extra onzichtbaar motortje in je fiets natuurlijk not done en goed voor een schorsing, maar recreatief geef je je wielermaten er wel mooi het nakijken mee.

“In de workshop in ons splinternieuwe e-mobilitylab hier op de T2-campus leer je hoe je kleine motortjes onzichtbaar in en op je fiets installeert om je dat extra duwtje in de rug te geven,” aldus Cas Seienbergh, lesgever e-mobility op de T2-campus. “De workshop komt er als antwoord op de verrassend veelgestelde vraag van wielerfanaten die meteen een vliegende start willen nemen nu het weer beter wordt, zonder daarvoor lange trainingsuren te moeten kloppen.”

“Wat een fantastisch idee, ik schrijf me meteen in,” zegt Peter Boonen, broer van ex-profrenner Tom Boonen. “Onze Tom rijdt, sinds het einde van zijn profcarrière, recreatief mee met het clubje dat ik met mijn maten oprichtte. Maar je kan je inbeelden dat het voor ons geen pretje is om Tom te volgen. Met deze workshop hoop ik hem eindelijk eens de wind vanvoren te kunnen geven en hem in het stof te laten bijten,” lacht Peter.

praktisch

De workshop vindt plaats op 1 mei 2021 van 9u tot 17u en is gratis. Het enige wat je moet meebrengen is je eigen fiets. “We raden aan om de workshop niet samen met je wielermaten te volgen, want dan verkijk je natuurlijk je kans om de snelste van de groep te worden,” tipt Cas.

Inschrijven kan met een mailtje naar cas.seienbergh@t2-campus.be

Daar hadden we jullie liggen hé!
Sjoemelmotoren? Nee hoor! We zien jullie liever zwetend en puffend op de fiets! Toch geprikkeld om met technologie en je fiets aan de slag te gaan? Dan is de opleiding Technicus e-mobility misschien wel jouw ding.


X
X
X