fbpx

Opleidingscampus

De T2‑campus is een oplei­dings­campus voor tech­niek en tech­no­logie voor leer­lingen, werk­ne­mers, onder­ne­mers en werk­zoe­kenden. Met een ruim aanbod van meer dan 300 oplei­dingen en inno­va­ties willen we zoveel moge­lijk TECH­goes­ting creëren

 

Samen

Om onze oplei­dingen waar te maken stapten VDAB, Syntra Limburg en Educa­thor voor Stad Genk mee in ons verhaal. Zij zetten de meest up‐to‐date en kwali­ta­tieve oplei­dingen op poten. Check hun aanbod, je vindt zeker een oplei­ding die bij je past.

Flexleren

Bij T2 leer je hoe jij dat wil: op de school­banken of online, lang of kort, ’s avonds of overdag, door de week of in het weekend, in het veld of in theorie. Want iedereen heeft andere noden en wensen. De school van de toekomst is flexibel.

School is cool

Leren met virtual reality, ipads, robots,… in team of indi­vi­dueel naast een warme expert van vlees en bloed en hier en daar een stuk papier houden het leren inte­res­sant, geva­ri­eerd en future proof. Je verbe­tert immers niet alleen je kennis, maar ook je digi­tale vaar­dig­heden..

Talentontwikkeling binnen je bedrijf

Je mede­wer­kers zijn de belang­rijkste pilaren van je bedrijf, zet in op talen­t­ont­wik­ke­ling. Reken op maxi­male meer­waarde voor jou en  je team dankzij een ontwik­ke­lingstra­ject op maat.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X