Schrijf je in voor de Pinion trainingssessie

Op 15/3 en 16/3 zal Pinion GmbH, fabrikant van hoog innovatieve schakelsysteem voor e-bikes, twee afzonderlijke trainingsessies organiseren op de T2-campus.

De verkoop van high-end e-bikes en speedpedelecs groeit in een stijgende lijn. Om de kwaliteit, rijdynamiek, betrouwbaarheid en levensduur te garanderen is het gebruik van hoog technologische componenten nodig. Net zoals in andere industrieën vergt het gebruik van nieuwe technologie een specifieke kennis omtrent de werking en onderhoud.

De training

Het doel van deze training is om deze kennis over te brengen naar de professionele markt en een vertaalslag in een kwalitatief advies en aftersales voor de klant.  Het nieuwe e-mobility trainingscenter te T2-campus is bij de uitstek de ideale locatie om deze kennisoverdracht tussen industrie en retailmarkt te laten verlopen. 

Over Pinion

Pinion is een bedrijf opgericht door Porsche die zijn expertise in aandrijftechnologie (bijvoorbeeld Porsche Doppel Kupplung) erin geslaagd is om een versnellingsbak voor fietsen te ontwikkelen met oog op schakelprecisie, lage weerstand en hoge levensduur
De versnellingsbakken van Pinion zijn zowel terug te vinden in conventionele fietsen als elektrische fietsen van het premium en midden segment.

X
X
X