Bekijk hier onze opleidingen in de kijker. Geplande opleidingen worden chronologisch weergegeven gevolgd door de opleidingen uit het doorlopende aanbod.

Haal meer resultaat met je LinkedIn bedrijfspagina

Altijd al willen weten hoe je je bedrijfspagina op LinkedIn kan inzetten om een band op te bouwen met je (toekomstige) werknemers, klanten en prospecten? Dan is dit iets voor jou. De kneepjes van het vak leer je van Mic Adam, een topper in dit domein.

Georganiseerd door:

Prijs:

175€

SketchUp – basis

SketchUp maakt tekenen en ontwerpen in 3D beschikbaar voor iedereen. Je bent aan de slag in architectuur, interieur, bouw, houtbewerking of productdesign en je wil je ontwerpen snel in 3D opmaken en presenteren. Gaat AutoCAD je net te ver? Dan nodigen we je graag uit voor 6 productieve en leerrijke avonden op de T2-campus.

Georganiseerd door:

Prijs:

360€

Excel – basis

Kan je geen rij van een kolom onderscheiden? Dan zijn deze introductiesessies Excel – basis perfect voor jou! Excel is als spreadsheetprogramma niet meer weg te denken uit zowel ons privé als professionele leven. Niet gek, want de mogelijkheden zijn eindeloos: van rekentabellen, grafieken in alle mogelijke vormen en kleuren, rapportering, cijferanalyse tot programmering. Je kan het zo gek niet bedenken of Excel kan het voor jou doen. Klinkt dat als muziek in de oren? Ontdek snel hieronder de cursus.

Georganiseerd door:

Prijs:

295€

Beleggen met virtuele munten

De bitcoin staat op recordhoogte. Vraag jij je af of beleggen in die zogenaamde virtuele munten iets voor jou is? Welke munten bestaan er nog allemaal? Hoe kan je daar veilig mee werken? Deze vragen en andere komen aan bod tijdens een introductiesessie van 5 lessen. We nemen je mee op een ontdekkingsreis naar het prille ontstaan van de technologie, het ‘minen’ van deze digitale munten, hun evoluties en hypes, maar ook de risico’s en het toekomstpotentieel. Na deze inleidende cursus kan je perfect voor jezelf uitmaken of beleggen in deze munten iets voor jou is.

Georganiseerd door:

Prijs:

325€

KIEM-opleiding operator kunststof

Als operator kunststofmaterialen sta je in voor de opstart, bijsturing en kwaliteitscontrole van het productieproces. Je zorgt ook voor het dagelijks onderhoud van de machine en de eerstelijnshulp bij technische interventies. Operatoren kunststofmaterialen komen terecht in een moderne productieomgeving waarbij veiligheid en kwaliteit prioritair zijn. De  opleiding is een voltijdse dagopleiding en duurt 6 weken + 4 weken stage. In deze 6 weken krijgen de cursisten een mix van theorie en praktijk. Je krijgt vooral leerstof over extrusie, spuitgieten, granuleren, matrijzen(om)bouw en grondstoffen. Tijdens deze hele opleiding krijgen ze ook de kans om een heftruckattest en een rolbrugattest te behalen. (heftruckopleiding 3 dagen, rolbrug 1 dag).

Georganiseerd door:

Prijs:

n.v.t.

Montage en onderhoud van spuitgietmatrijzen (1 dag)

Montage en onderhoud van spuitgietmatrijzen

DOELGROEP
Matrijswisselaars, stellers

Georganiseerd door:

Prijs:

300,00€

Videomarketing

Video zal de komende jaren steeds nieuwe hoogtepunten bereiken. Er is immers steeds meer behoefte aan ‘in-the-moment-content’. Real time beelden zijn onmisbaar geworden in de marketingwereld! Bovendien is het voeren van videomarketing mogelijk met een zeer beperkt budget! Wil je zeker zijn dat jouw bedrijf deze boot niet nogmaals mist? Schrijf je dan nu in!

Georganiseerd door:

Prijs:

155€

Productieoperator

Productieoperatoren bestaan in veel verschillende sectoren en werken met specifieke producten en aan specifieke, hoogtechnologische, machines. In de opleiding leer je de kerntaken van een productieoperator die nagenoeg dezelfde zijn in alle sectoren. Na deze opleiding kan je aan de slag als productieoperator in een productiebedrijf.

Georganiseerd door:

Prijs:

N.V.T.

Module Industrie 4.0

Industrie 4.0 omvat alle nieuwe technologieën: van virtual reality, over cybersecurity tot internet of things. In deze online cursus leer je de nieuwe technologieën kennen. Je leert hoe industrie 4.0 alle stappen in de waardeketen beïnvloedt: verlangen, bestellen, produceren, leveren, gebruiken en hergebruiken. Je ontdekt ook hoe deze nieuwe trends jou kunnen ondersteunen in je job.

Georganiseerd door:

Prijs:

21e-eeuwse vaardigheden

21e-eeuwse vaardigheden zijn 14 sleutelcompetenties, verdeeld over 4 kwadranten, om succesvol te zijn in het werken en leven in de 21e eeuw.

Georganiseerd door:

Prijs:

Kennismaking met artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie zit in veel meer dan je denkt. Wist je dat er slimme vuilbakken bestaan die kunnen doorgeven aan de afvalbedrijven dat ze vol zitten? De afvalbedrijven weten dus in real time wanneer ze er naartoe moeten. Zo sparen ze onnodige werkuren uit en is er minder vervuiling en drukte in de stad. Dit en nog veel meer ontdek je in onze interactieve cursus

Georganiseerd door:

Prijs:

X
X
X