Cybersecurity in de praktijk

Phishing, DDOS, trojaanse paarden, cyberspionage, brute force attacks, identiteitsdiefstal… heb je er al bij stilgestaan op hoeveel manieren onze computernetwerken dagelijks worden belaagd? Met deze tweedaagse inleiding (of 4 avonden) tot cybersecurity leer je de betekenis achter deze termen, en wat je zelf kan doen om je pc en je bedrijfsnetwerk te beschermen.

Georganiseerd door:

Prijs:

450€

Kennismaking met artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie zit in veel meer dan je denkt. Wist je dat er slimme vuilbakken bestaan die kunnen doorgeven aan de afvalbedrijven dat ze vol zitten? De afvalbedrijven weten dus in real time wanneer ze er naartoe moeten. Zo sparen ze onnodige werkuren uit en is er minder vervuiling en drukte in de stad. Dit en nog veel meer ontdek je in onze interactieve cursus

Georganiseerd door:

Prijs:

21e-eeuwse vaardigheden

21e-eeuwse vaardigheden zijn 14 sleutelcompetenties, verdeeld over 4 kwadranten, om succesvol te zijn in het werken en leven in de 21e eeuw.

Georganiseerd door:

Prijs:

Module Industrie 4.0

Industrie 4.0 omvat alle nieuwe technologieën: van virtual reality, over cybersecurity tot internet of things. In deze online cursus leer je de nieuwe technologieën kennen. Je leert hoe industrie 4.0 alle stappen in de waardeketen beïnvloedt: verlangen, bestellen, produceren, leveren, gebruiken en hergebruiken. Je ontdekt ook hoe deze nieuwe trends jou kunnen ondersteunen in je job.

Georganiseerd door:

Prijs:

Technicus elektrische steps, fietsen en scooters

Het gebruik van elektrisch aangedreven tweewielers zit stevig in de lift.  Steeds meer personen maken gebruik van elektrisch aangedreven steps, fietsen en scooters om zich te verplaatsen.
Deze nieuwe opleiding heeft als doel om technici op te leiden die de kennis en de expertise verwerven om elektrische steps, fietsen en scooters te onderhouden en te herstellen.  Hierbij wordt de focus gelegd op het elektrische, het elektronische als op het mechanische gedeelte van de elektrisch aangedreven tweewielers.
De opleiding start op 12 november, duurt 3 jaar en gaat door op donderdagavond.

Georganiseerd door:

Prijs:

395€

Productieoperator

Productieoperatoren bestaan in veel verschillende sectoren en werken met specifieke producten en aan specifieke, hoogtechnologische, machines. In de opleiding leer je de kerntaken van een productieoperator die nagenoeg dezelfde zijn in alle sectoren. Na deze opleiding kan je aan de slag als productieoperator in een productiebedrijf.

Georganiseerd door:

Prijs:

N.V.T.

X
X
X