fbpx

Train the trainer Leanlabo

Lean is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onder­ne­ming zich richt op het creëren van waarde voor de klant en dit in alle processen van de orga­ni­satie. Hier­voor worden verspil­lingen geëli­mi­neerd. Door de klant centraal te stellen creëer je maxi­male toege­voegde waarde voor de klant tegen mini­male inspan­ning. Hier­door verbe­tert de kwali­teit, worden door­loop­tijden verkort en vermin­deren de kosten. Dat heeft een posi­tief effect op zowel de klant­te­vre­den­heid, mede­wer­kers­be­trok­ken­heid als op de winst.

Start opleiding:
1/10/2019 
Duur:
 
Opleidingstype:
Bijscholing 
Sector:
Onderwijs 
Prijs:

€ 

Op T2-campus is er een praktisch leanlabo waar heel wat theorie, praktisch aangeleerd kan worden in 4 verschillende opstellingen.
Het doel is om ook jongeren in contact te brengen met de principes van lean en dit op een actieve manier. Leerkrachten/ docenten die het leanlabo gebruiken met de leerlingen willen we op voorhand even onderdompelen in het gebruik van het labo. Hoe kan je de verschillende praktische opstellingen optimaal gebruiken op T2-campus?

Wie?: Leerkrachten secundair onderwijs en docenten hoger onderwijs.
Wanneer?: Dinsdag 1 oktober 9u-16u
Waar? T2-campus

Wees er snel bij want er zijn nog 4 maar vrije plaatsen!

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

X
X
X