fbpx

Arduino basistraject voor leerkrachten

Wil je als leer­kracht graag met Arduino aan de slag in je STEM projecten of in andere lessen ?
Super, wij leren je hoe je Arduino kan inzetten in je lessen. Je moet er nog niets van weten, want we beginnen bij de basis. Je goes­ting om te ontdekken is vooral belang­rijk.

Start opleiding:
25/09/2019 
Duur:
9u 
Opleidingstype:
Bijscholing, Groepsleren, en Open leren 
Sector:
Onderwijs 
Prijs:

€ 150

We leren aan de hand van een Arduino starter kit LED's, schakelaars, buzzers, DC motoren, potmeters, LDR's, afstandssensors, bluetooth en de serial monitor elektronisch kennen en programmeren.

Alle schakelingen worden gebouwd op breadboards en kunnen makkelijk aangepast worden. Het ontdekken van de verschillende componenten gaan we gedurende de 3 lesmomenten doen door allerlei uitdagingen te realiseren. Je krijgt cursusmateriaal mee naar huis om in de klas of thuis verder mee aan de slag te gaan.
Het vervolg van het traject is dat we in een STEM-community opzetten waarbij we samen STEM-projecten ontwikkelen met Arduino die je zo in je klas kan uitrollen.

De volledige opleiding bestaat uit 3 sessies.

  • Woensdag 25 september 9u-12u
  • Woensdag 2 oktober 9u-12u
  • Woensdag 9 oktober 9u-12u

Kostprijs is 150 euro pp.

Praktisch: We maken gebruik van een basiskit Arduino die je gratis kan gebruiken tijdens de les. Breng wel zelf je eigen laptop mee met een installatie van Windows 7 of hoger. Samen voorzien we dan de nodige software tijdens de eerste les.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

X
X
X