fbpx

Leren 4.0?

Leren gebeurt niet alleen meer op de school­banken, je leert van vrienden en collega’s, je leert online, je leert door je handen vuil te maken en aan de slag te gaan. Leren op zoveel verschil­lende niveaus, dat is Leren 4.0 op de T2‑campus

Soft skills

Op de werk­vloer worden vaar­dig­heid en kennis op het hoogste schavot geplaatst. Toch moet je elke dag kunnen samen­werken, problemen oplossen, digi­taal scherp staan… Je soft skills en digi­tale skills zijn dus onont­beer­lijk om future proof te zijn.

TECHtools

iPads helpen je zelf­standig te leren, Augmented Reality onder­steunt je om stap voor stap processen in de vingers te krijgen, VR dompelt je onder in de assem­blage en montage van verschil­lende tech­nieken. Trai­ners van vlees en bloed in combi­natie met nieuwe tech­no­logie helpen je dus beter te leren.

Maatwerk

8 of 68 jaar? Druk of zeeën van tijd? Leer hier in super­korte ‘learning snacks’, work­shops, playgrounds, hele (online)cursussen… in ons oplei­dings­aanbod vind je altijd iets op jouw maat.

Leren op maat

Wil je als trainer of bedrijf ook de nieuwste onder­wijs­tech­no­lo­gieën gebruiken? Kom maan­de­lijks meespelen in onze Edtech­playground.

Wil je, samen met de T2‑campus, een trai­ning ontwerpen met effec­tieve leer­me­tho­dieken? Contac­teer Bart om op maat een future proof leer­tra­ject te creëren.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X