Lanceer je Tech Idee!

Lanceer je Tech Idee!

GRATIS TECHBOOSTCAMP

Schrijf je nu in

27apr09:0018:00Event voorbijIn de kijkerTechBoostCamp | BlockchainIs Blockchain jouw ‘game-changer’

Maak ons gek
met je idee

DOE MEE!

Het Tech­Boost­Camp onder­steunt jou als tech­no­lo­gie­ta­lent om je ideeën groot te maken. Het laat je proeven van onder­nemerschap. Het leert je vallen en opstaan. En laat je ontdekken wat je echt wilt.

GRATIS

  • toets je idee
  • ontdek tech­no­lo­gie­trends
  • ontmoet start‐ups

BE INSPIRED

Karen, Bjorn en Kenneth vertellen met enorm veel plezier over hun erva­ringen als start‐up onder­ne­mers. Ze delen hun 7 habits of succes’. Je weet waarvan ze dromen, wat ze denken, hoeveel lef ze hebben én vooral waarom ze door­zetten.

TECHNOLOGIE TRENDS 2020

Technologie‐experten kijken samen met jou in de toekomst van o.a. block­chain, smart grids, big data, nieuwe energie, drones, 3D‐technieken en gaming.

ontdek nieuwe tech­no­lo­gieën

Tech­Boost­Camp moti­veert en maakt jouw idee groot. Gepas­si­o­neerde start‐up onder­ne­mers vertellen over passie en delen hun onder­ne­mers­goes­ting. Ze geven je lef om je ambitie de ruimte te geven en delen hun tips voor succesvol door­zetten.

Onze fitnesscoach Kenneth trekt je om 7u30 uit je pyjama. Hij laat je op een spor­tieve manier alle hoeken van Thor Park zien. Deze power WAKEUP pompt je bloed daar waar je het nodig gaat hebben.

wakeup

Kristof zakt met je af in de schachten van je gedachten’. Hij haalt je talent en je ambitie naar boven. Hij geeft je het inzicht en de tooling om in jezelf te geloven. Om 12u ben jij klaar om je idee groot te maken.

believe

Tijd voor crea­ti­vi­teit. Roger gaat de chaos in je hoofd filteren tot een design. Hij leert je omgaan met complexi­teit en de onze­ker­heid. Samen vertaal je je idee naar een busi­nesscon­cept.

prepare

Om 17u heb je je idee helder. Je weet wat je wilt. Je hebt je todo’s op een rij en je tips in the pocket. Je bent klaar voor de lance­ring. Een uniek moment waarbij je zeker niet alleen staat. Je bent vanaf nu een BFF van de T2‐community.

launch

TECHNO’S JONG EN OUD

Ben je student, net afge­stu­deerd of draai je al even mee? Heb je een groots idee en een klik met tech­niek? Dan zit je hele­maal op je plek in ons Tech­Boost­Camp.

Doe mee en maak ons gek met je idee.

VOOR WIE

8 MEI

  • THORPARK | GENK
  • 7u30 – 18u00
  • GRATIS

wanneer & waar

APP ROGER

Heb je graag een persoon­lijk woordje uitleg? App me!

 +32 491 07 64 19

meer info

TECH­COACHES

Tech­Boost­Camp inspi­reert je en laat je idee groot worden. De Tech­Coa­ches zijn gepas­sioneerde onder­nemers en experten die je helpen met de juiste mindset, tools en advies.

Tech Innovatie Community

Het Tech­Boost­Camp start telkens met een WakeUP sessie. Samen met 14 gedreven idea‐makers’ ontdek je wat nodig is om een idee groot te maken. Daarna staan tech­experten en onder­nemers­coaches klaar om jou en je idee te lanceren binnen het mentor­pro­gramma van de Tech Inno­vatie Commu­nity van de T2‑campus.

8 MEI | T2 Tech­boost­camp | Thor­park

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X