fbpx

Grootste aanbod IT opleidingen

Meer dan 170 opleidingen

Op de T2 campus hebben we een breed aanbod van IT‐opleidingen uitge­werkt

#Innovat(h)or Dirk Vran­cken

Stel je vraag aan Innovat(h)or Dirk

De T2-innovat(h)oren zijn allen inspi­re­rende profes­si­o­nals met een sterk netwerk in hun speci­fieke tech­no­lo­gie­sector.

Ontdek TECHNOLOGIE & opleidingsTrends

De resul­taat­ge­richte T2‑opleidingen zijn altijd up‑to‑date en gericht op directe toepas­baar­heid.

IT Opleidingen

Op de T2‑campus kan je terecht voor prak­tijk­ge­richte oplei­dingen in de gebieden van Soft­ware ontwik­ke­ling, Analy­tics, Systeem­be­heer, Cloud, IoT, Project Mana­ge­ment, Drone en Gaming.

Digitale vaardigheden

Naast de échte IT oplei­dingen, bieden we ook een breed gamma aan oplei­dingen rond Digi­tale Vaar­dig­heden.

Innovatieve labs

We hebben een breed dat inspeelt op belang­rijke inno­va­ties binnen de IT sector zoals Block­chain, Big Data en IoT. We volgen continu de nieuwe trends en passen ons aanbod erop aan.

agsdix-fas fa-eye

In de Kijker

In de kijker

Word Blockchain Developer!

De toekomst is natuur­lijk niet te voor­spellen, maar als block­chain blijft ontwik­kelen zoals het nu doet, kan het onze economie compleet op z’n kop zetten. Hier­door is er nood aan veel en goede Block­chain Devel­o­pers. Kom deze nieuwe unieke inno­va­tieve oplei­ding volgen waarin je leert Block­chain te door­gronden. Na deze oplei­ding kan je zelf een Block­chain toepas­sing bouwen. Denk dan aan toepas­singen in de finan­ciële sector, logis­tiek, zorg, enz … Experten van Accen­ture en TheLedger komen jullie alle geheimen vertellen van deze boei­ende tech­no­logie.

Programmeren kan iedereen!

Wil je gratis een oplei­ding volgen in digi­tale tech­no­logie? Kom dan naar BeCode op de T2‑campus. Je leert web‐ en mobiele appli­ca­ties bouwen tijdens een gratis oplei­ding van 7 maanden. Het klinkt misschien inge­wik­keld maar je zal zien, daar ben je zo mee weg!

EU Code Week

Van 6 tot 21 oktober doet de T2‑campus mee aan de EU Code Week. Met een speci­fieke focus op Limburgse scholen leren we op een leuke en boei­ende manier program­meren en werken we aan digi­tale gelet­terd­heid.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X