fbpx

T2 HACKATHON

Maak het mee

Uitgesteld:

7 – 8 mei gaan we helaas niet meer hacken 🙁

 

 Tijdens het TECH­fes­tival (7−9 mei) zouden we weer een paar toffe chal­lenges hacken. Door de corona­crisis is het TECH­fes­tival gecan­celled. We zoeken nog naar een nieuwe datum voor de hackathon.

We hebben drie inno­va­tieve uitda­gingen voor je klaar staan die we hope­lijk nog kunnen hacken, later dit jaar:

  • (micro) Mobi­lity of the Future. Hoe stimu­leren we een minds­hift van ‘koning auto’ naar ‘connected mobi­lity’. En welke services moeten we  ‘bouwen’.
  • Weara­bles in onder­wijs. Hoe kunnen we hulp­mid­delen ontwik­kelen voor het slimmer, meet­baarder én indi­vi­du­eler maken van het onderwijs.
  • Smart Health! Hoe kunnen we met slimme digi­tale en smart buil­ding tech­no­logie met ‘minder mankracht’ effi­ci­ën­tere hulp bieden.

T2‐Hackathons

Geen events

Waarom je moet hacken?

Een hack­a­thon geeft je de kans om snel en in een team met verschil­lende compe­ten­ties te leren samen­werken aan een heden­daags probleem.

We laten je niet alleen los in onze hack jungle maar geven je ook tips & tricks om je eindidee te pitchen.  Die helpen je niet alleen in de hack­a­thon maar neem je ook mee in je studie, job of onder­ne­ming. Win‐win!

Challenges

Tijdens een hack­a­thon gaan talenten met verschil­lende skills in teams een techchal­lenge aan. Het doel is,  in 24 uur tijd, een inno­va­tieve en crea­tieve oplos­sing voor een probleem te bedenken.

whatsapp square icon
WhatsApp +32 491 07 64 19 Innovat(h)or Roger

Innovatieversnelling

Je hackt in een super­in­spi­re­rende en inno­va­tieve high­tech locatie waar bedrijven en orga­ni­sa­ties hun probleem komen voor­leggen aan de verschil­lende teams.

Hackteams

Stel zelf een team van buddies samen of meld je aan als team­member in een  crew, samen­ge­steld uit indi­vi­duele hackers.

Iedereen is welkom: program­meurs, marke­teers, tech­neuten, desig­ners, startups, studenten, ondernemers…

Enthou­si­asme en crea­ti­vi­teit zijn de enige skills die vereist zijn.

 

Maak het mee

Schrijf je in voor de hackathons

1. Je leert nieuwe technische vaardigheden én je wordt uitgedaagd om je soft skills te maximaliseren 

Er zijn work­shops waarin we je helpen met het pitchen, het maken van je busi­ness model en  je chal­lengen in personal branding

2. Je leert snel beslissen

Een hack­a­thon is een omge­ving om te expe­ri­menten met nieuwe tech­no­lo­gieën en tools. Alles mag! De feed­back van onze chal­lenge owners daagt je uit om ‘smart choices’ te maken. 

3. Je bouwt een sterk netwerk uit

Tijdens de hack­a­thon werk je samen in teams van vijf. Maar tijdens de work­shops leer je iedereen kennen. Van hacker tot onder­nemer en coach. Het zijn deze soul­mates die je verder helpen met je job, studie en/of  eigen ondernemersambitie.

4. Je traint je probleemoplossend skills
Je moet snel werken, snel beslissen, leert flexibel te zijn en wordt uitge­daagd om te focussen.
5. Je versterkt jouw persoonlijk merk

De T2‐hackathon zet je in de spot­light. Tijdens het TECH­fes­tival passeren tech­talenten, onder­ne­mers, startups waar jij een impact op kunt maken. Met als abso­luut ‘moment of fame and glory’  het finale pitchmoment.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X