fbpx

Iedereen kan ondernemen

Broeikas voor ondernemendheid

De Broeikas is de ‘onder­ne­mers­honk’ van T2‑campus. Een inspi­re­rende ruimte voor onder­ne­mer­schap en onder­ne­mend­heid met het oog op  inno­vatie en co‐creatie.

OUT the box
Of je nu werk­zoe­kende, student, leer­kracht of onder­nemer bent, de Broeikas biedt je de juiste omstan­dig­heden, een fysieke plek  en een  veilige commu­nity om je ideeën  te toetsen en te vertalen naar busi­ness concepten.

Clubhuis TECHtalenten

De T2‐innovathoren en externe experts dompelen onder­ne­mers en star­ters onder in inno­va­tieve tech­no­lo­gieën en staan, samen met jouw mede‐ondernemers, voor (het delen van) erva­ring en fungeren als hefbomen voor jouw talen­t­ont­wik­ke­ling en groei.

Maat­werk
Elke onder­ne­ming  en onder­nemer is uniek. Daarom passen wij in de Broeikas onze work­shops en programma’s graag aan jouw speci­fieke behoeften aan. We trig­geren, we dagen uit en acti­veren je (verborgen) innovatietalent.

TECHboostcamp

Van goesting naar idee

Een TECH­boost­camp is een 1‑daagse work­shop waarin je samen met een team van gelijk­ge­stemden en experts kort maar krachtig op een crea­tieve manier op zoek gaat naar de verta­ling van je TECHidee in een businessconcept.

Start To Connect

Insprireer & Connect

Weke­lijks vertellen onder­ne­mers, star­ters, inno­vat­horen, leer­krachten, … van binnen en buiten de campus over hun pains en gains, over nieuwe tech­no­lo­gieën die in opmars zijn en geven tips en tricks over hoe tech jouw job en leven kunnen vergemakkelijken, …

Innovation Tribes

Innovatie co‐creatie sprint

Cross‐border inno­va­tie­sprint waarbij twee onder­ne­mingen op basis van enkele chal­lenges in verschil­lende Idea­tion Sprints tot nieuwe busi­nes­skansen komen.

TECHtour

Learn, do & stay on top

De TECH­tour is een compacte 3600 tour door de tech­no­lo­gieën van morgen die vandaag al rele­vant zijn en die jouw onder­ne­ming niet mag missen. Laat je zeker inspi­reren door de innovathoren.

Hackathon

Be the next #HACKmaster!

Hack jij samen met je ‘part­ners in crime’ onze chal­lenges? Haal al je skills uit de kast en blaas onder­ne­mers omver die op zoek zijn naar nieuwe, inno­vatie ideeën

Techfestival

For TECHlovers 7 – 9 mei

Het festival met alles over de laatste ontwik­ke­lingen op het gebied van tech­no­logie! Kom kennis maken met Robots, Smart­Cars, nieuwe 3Dtechniek, games en nog heel veel meer. 

APP Roger

Enthou­siast …? Zeker niet wachten. App Roger! Hij vertelt met veel enthou­si­asme wat de moge­lijk­heden zijn in de Broeikas. Ook voor jouw bedrijf en team is er een programma op maat… Roger helpt je op weg 

whatsapp square icon
WhatsApp +32 491 07 64 19 Innovat(h)or Roger

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X