Onze innovatieve labo's, workshop- en presentatieruimtes zijn ook beschikbaar voor jou.

Verhuur

De T2-campus bevat tal van functionele ruimten die openstaan voor verhuur. Dit zowel voor opleidingen, presentaties en workshops als voor livestreams of andere video-opnamen. Een overzicht van de meest spraakmakende ruimten inclusief beschrijving vind je hier. Interesse in het huren van onze labs, workshop- en presentatieruimtes of leslokalen? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij checken vervolgens of de activiteit in kwestie ook aansluit bij de werking van T2-campus. Hieronder vind je enkele voorbeelden van samenwerkingen.

Beleidsbriefing VDAB 2021

Begin 2021 vond de allereerste digitale beleidsbriefing van VDAB plaats. Live vanuit T2-campus werden zo’n 4.000 personeelsleden meegenomen in een boeiend verhaal, waarbij Cath Luyten en Frederik Gulinck als moderatoren fungeerden. Deze aftermovie biedt een unieke blik achter de schermen van de livestream!

Jaarvergadering 2020 VKW Limburg

De coronamaatregelen verhinderden in 2020 een fysieke jaarvergadering, maar bij VKW Limburg kwamen ze al snel met een online alternatief. In TECHville, de belevingsruimte waar EducaThor op regelmatige basis een slimme stad tot leven wekt, verzorgde de werkgeversorganisatie een knappe livestream. Michaël Van Drogenbroeck interviewde daarbij diverse boeiende gasten en kondigde ook de nieuwe Ambiorixlaureaat aan.

Prijsuitreiking FIRST LEGO League 2020

In de wondere wereld van LEGO® is geen plan te spectaculair. Hetzelfde geldt voor de FIRST® LEGO® League, een bijzondere techniekwedstrijd voor jongeren van 11 tot 14 jaar. De prijsuitreiking voor de editie van 2020 werd door Voka Kamer van Koophandel Limburg gelivestreamd vanuit onze T2-campus. Een stevig staaltje teamwork zorgde voor een tof resultaat!

X
X
X