Samen met T2-campus een inspirerende activiteit  voor jouw klanten of personeel op poten te zetten? Dat kan! We werken met verschillende formats waarbinnen we steeds een programma op maat van jouw organisatie uitwerken.

TECH Tour

Via een interactieve TECHtour laten we jouw team, medewerkers of partners kennismaken met tal van nieuwe technologieën, inclusief de bijhorende skills en competenties. Denk aan workshops rond New Energy, Industrie 4.0, IT, … maar ook aan onze Future Game – een escape room waar je je 21ste eeuwse vaardigheden aanscherpt – of aan een sessie in TECHville, waar je als groep een slimme stad uitbouwt. Hier ontdek je de mogelijkheden van augmented reality en artificiële intelligentie, maar leer je ook coderen en werken met energienetten, zonnepanelen, domotica, auto’s op waterstof, enz.. Afhankelijk van jouw vraag werken we een TECHtour op maat uit.

Inspiratiedag

Wil je – in tegenstelling tot de TECHtour – graag focussen op 1 specifiek TECHdomein i.p.v. diverse thema’s? Dan is de inspiratiedag iets voor jouw organisatie. Hier behandelen we 1 onderwerp in de diepte en gaan we verder dan een eerste kennismaking. Het programma wordt eveneens op maat uitgewerkt en kan steeds aangevuld worden met activiteiten die wat laagdrempeliger zijn, zodat de deelnemers aan het einde van de dag niet alleen geleerd hebben, maar ze zich ook gewoonweg geamuseerd hebben.

Walk & Talk

De T2-campus is een parel voor het oog. Benieuwd naar welke innovatieve labs er zich allemaal bevinden, welke doelstellingen we nastreven en hoe we concreet te werk gaan om deze te behalen? Tijdens een Walk & Talk nemen we je mee op sleeptouw door onze campus en ontdek je alle ins en outs! In groepen van maximum 15 personen krijg je niet alleen een uitgebreide rondleiding, maar krijg je ook de mogelijkheid om al jouw prangende vragen te stellen.

TECH Talk

Op regelmatige basis organiseren we in T2-campus een TECHtalk, waarbij we verschillende gerenommeerde sprekers aan het woord laten over een bepaald TECHthema. Zo vonden in het verleden reeds TECHtalks plaats over cobots, batterijen, artificiële intelligentie, enz… Op vraag van en in samenwerking met jouw organisatie kunnen we echter ook een avond organiseren rond een thema dat jou aanbelangt.

Op zoek naar iets anders?

Wil je graag een event met T2-campus organiseren, maar vind je je gading niet in bovenstaande formats?
Geen probleem! Geef ons een seintje en we bekijken graag samen wat mogelijk is.

X
X
X