TECHville, de ultieme STEM-beleving voor jongeren van 10 - 18 jaar

Ga met jouw klas de uitdaging aan en maak onze stad slim en duurzaam. Digitale uitdagingen rond domotica, artificiële intelligentie, slimme netwerken, … maar ook hands-on opdrachten zoals zonnepanelen, windmolens en bruggen bouwen. 

10 STEM-uitdagingen liggen op jouw klas te wachten.

TECHville is geen eenmalige ervaring.

Klasgroepen bezoeken TEChville per dagdeel van 3 uur. Als leerkracht krijg je kant-en-klare modules waarmee je in de klas verder kan werken. Zo kan TECHville deel uitmaken van een volwaardig leertraject en worden heel wat STEM-leerplandoelstellingen glansrijk afgevinkt.

T2-campus is erkend als MOS-schakel. Dat betekent dat scholen gratis met de Lijn naar T2-campus kunnen reizen in het kader van duurzame uitstap.

Zet jouw bedrijf in de spotlights in TECHville.

We zetten jouw innovatief product in de kijker. Jongeren maken kennis met het product en ontdekken welke technologie hier achter zit. Zo help je ons om jonge en minder jonge mensen warm te maken voor techniek & technologie. Samen gaan we voor meer TECHtalent!

Wat verwachten we van jou? Knowhow en het nodige materiaal.

Wat krijgt je bedrijf? Jouw product staat 4 maanden in de etalage van TECHville en wij koppelen hieraan een educatieve workshop.

Meer weten? educathor@genk.be 

ilumen opstelling techville

Beleef TECHville als bedrijfsteambuilding !

TECHville daagt je uit! Ervaar hoe je met behulp van technologie impact hebt op een stad: bouw en test windmolens, stel een zonnepaneel samen en wek energie op, programmeer je eigen slimme dansvloer… Met deze en heel wat andere uitdagingen laten we jong en oud kennis maken met technologie. Ook als bedrijf kan je in TECHville op zoek gaan naar TECHtalenten. Kom samen met je collega’s op teambuilding of test de technische en andere vaardigheden van jouw team!

Werken jouw collega’s goed samen en slagen ze in de opdracht? Ontdek, experimenteer en beleef hoe jullie samen impact hebben op de stad met behulp van technologie. Meer info en prijzen via educathor@genk.be.

Beleef TECHville als verjaardagsfeestje !

Verjaardagsfeestje

inclusief koek + drankje
140 voor 10 kinderen
  • Per extra kind betaalt u 10 euro
  • Inclusief drankje en koek
  • Inclusief coach
Feestje !!!

Groep tot max. 30 leerlingen

inclusief kant-en-klare leermodules
8* per leerling**
  • Kies nog een tweede activiteit voor dezelfde dagprijs
  • Inclusief online STEM-leermodules
  • Inclusief coach

De T2‑campus is een opleidingscampus voor techniek en technologie voor leerlingen, werknemers, ondernemers en werkzoekenden die dagelijks 1.300 mensen op weg naar tech helpt. Het is een inspirerende plek die technologie ademt en in de etalage zet. T2-campus wil zoveel mogelijk TECHgoesting creëren met zijn aanbod van meer dan 300 opleidingen. Op die manier willen we de meer dan 1000 oningevulde vacatures in techniek en technologie in Limburg alleen invullen.

Info & Contact

Openingsuren

Weekdagen EducaThor
08u30 tot 17u00
Zaterdag (tijdens Technologiebende)

09u30 tot 12u30
Zondag

gesloten

X
X
X