#Work™​ is een Serious Urban Game​® die jonge (toekomstige) werkzoekenden spelenderwijs op weg helpt richting de arbeidsmarkt. Dit innovatieve spel speelt in op specifieke vragen en verwachtingen van jongeren waardoor ze inzicht krijgen in de werking van de arbeidsmarkt.

#WORK

serious urban game
8* per ingeschreven leerling**
  • kies voor dezelfde prijs nog een tweede acitviteit
  • voor- of namiddag
  • 2,5 à 3 uur
dagtarief
Voor wie

Jonge (toekomstige) werkzoekenden +16 jaar

Doel

Bijna afgestudeerd maar geen idee wat nu? Speel #Work en maak kennis met alle geheimen van de arbeidsmarkt. Leer een originele cv opstellen, ontdek je eigen kwaliteiten en competenties, experimenteer met motivatie-video’s en probeer je sollicitatie tot een goed einde te brengen. Met je team en een tablet trek je de stad in en leer je via verschillende lokale en online organisaties de facetten van de arbeidsmarkt kennen.

Tijdsduur

Vooraf: geen voorbereiding nodig

@T2-campus: 2,5 à 3u

Achteraf: eigen invulling leerkracht

Tip: combineer met...

The Challenge of de escaperoom met talentreflectie.

De T2‑campus is een opleidingscampus voor techniek en technologie voor leerlingen, werknemers, ondernemers en werkzoekenden die dagelijks 1.300 mensen op weg naar tech helpt. Het is een inspirerende plek die technologie ademt en in de etalage zet. T2-campus wil zoveel mogelijk TECHgoesting creëren met zijn aanbod van meer dan 300 opleidingen. Op die manier willen we de meer dan 1000 oningevulde vacatures in techniek en technologie in Limburg alleen invullen.

Info & Contact

Openingsuren

Weekdagen EducaThor
08u30 tot 17u00
Zaterdag (tijdens Technologiebende)

09u30 tot 12u30
Zondag

gesloten

X
X
X