fbpx

Je feedback is welkom

Nieuwe opleiding: Technicus e‑mobility

Op 24 september om opende T2‑campus zijn splin­ter­nieuwe lab voor micro e‑mobiliteit en zet daarmee in op één van de belang­rijkste en duur­zame trends van vandaag en de toekomst. De state of the art werk­plaats geeft part­ners en bedrijven ruimte voor oplei­dings­mo­ge­lijk­heden voor licht elek­tri­sche voer­tuigen (LEV) zoals de e‑step, e‑bike, e‑scooter, … en nog speci­fieker voor cargo­fietsen en speed­pe­de­lecs. Met die combi­natie boort het T2‐labo een niche­markt aan in België.

Nieuw lab, nieuwe opleiding

Bij een lab hoort natuur­lijk ook een opleiding.

De oplei­ding Tech­nicus elek­tri­sche steps, fietsen en scoo­ters (micro e‑mobility) heeft als doel om tech­nici op te leiden die de kennis en de exper­tise verwerven om elek­tri­sche steps, fietsen en scoo­ters te onder­houden en te herstellen. Hierbij wordt de focus gelegd op het elek­tri­sche, het elek­tro­ni­sche als op het mecha­ni­sche gedeelte van de elek­trisch aange­dreven tweewielers.

Meer weten? 

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X