fbpx

Je feedback is welkom

SOS online lesgeven #4: Waar vind ik inspiratie voor mijn online lessen?

Leer­krachten zijn helden!

We deden een bevra­ging bij leer­krachten om na te gaan waar we als Educa­Thor leer­krachten kunnen onder­steunen in hun online lesgeven.
Er kwamen een paar heel concrete vragen uit de bus:

#4: Waar vind ik inspiratie voor mijn online lessen?

Jullie kennen School­ma­kers wellicht als refe­rentie op gebied van onder­wijs. Ook nu werken zij hard om jullie te voor­zien van tips en advies. In hun blog delen ze inspi­re­rende verhalen, tools die echt werken en verza­melen ze de beste moge­lijk­heden voor afstands­on­der­wijs in een handig over­zicht.

Ik twijfel soms over mijn aanpak. Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Loop je nog een beetje verloren in het pretea­ching verhaal? Dat is niet abnor­maal en zeker geen ramp. Hulp is onderweg! Uitge­verij Aver­bode lanceerde een Pretea­ching Help­desk voor al jouw vragen, advies en onder­steu­ning bij afstands­leren. Ze bieden een kader voor het visu­a­li­seren en struc­tu­reren van je online lesaanpak.

Bekijk zeker ook de drie andere arti­kels in deze reeks. Hope­lijk helpen we je hiermee al verder op weg. Heb je toch nog vragen voor ons? Laat het zeker weten via educathor@​genk.​be.

Keep going and keep growing!         

#samen­te­gen­corona

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X