fbpx

Je feedback is welkom

Uitgesteld: T2@work

T2‑campus lanceert  op 20 maart 2020 de eerste editie van T2@work. In dit nieuwe concept voor werk­ge­vers, HR‑managers, … geven we sessies over inno­va­ties die nuttig, baan­bre­kend of nood­za­ke­lijk zijn op de werk­vloer. Deze eerste editie draait hele­maal rond nieuwe leer‐ en rekru­te­rings­vormen. 

Wil jij als zaak­voerder, HR‐manager, … nieuwe leer‐ en rekru­te­rings­vormen ontdekken? Tijdens T2@work volg je work­shops, ontdek je ons opleidings‐ en acti­vi­tei­ten­aanbod en maak je tijdens een netwerk­mo­ment kennis met onze mede­wer­kers.

Schrijf je in voor 9 maart!

 

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X