fbpx

Je feedback is welkom

Nina’s stageweek op de T2‑campus

Ik ben Nina Truyen, ik zit nu in mijn laatste jaar Sociaal Tech­ni­sche Weten­schappen aan het Sint‐Augustinusinstituut in Bree en ben opzoek naar een rich­ting om verder te studeren. Ik ben vooral aan het kijken naar de rich­ting Event & Project mana­ge­ment. Een stage op T2‑campus leek me ideaal om met wat meer te verdiepen in deze rich­ting. 😯

Ik vond het een leuke, infor­ma­tieve, inte­res­sante en geva­ri­eerde stage!😄 Ik ben wat meer te weten gekomen over het event‐ en orga­ni­sa­tie­werk dankzij Kim, Bart, Anne­lies en Erendiz.

Verrassend leren

Bart orga­ni­seert bijvoor­beeld een escape room om infor­matie over tech­niek op een leuke manier over te brengen.

Anne­lies vertelde mij over TECH­ville, een bele­vings­ruimte die jongeren 👫 uitdaagt tot een span­nend  tech­no­lo­gie­avon­tuur.🔌 Ik vind het een zeer leuk concept want jongeren zoeken hier niet rap zelf infor­matie op over tech. Het is een leuke en mooi inge­richte plek om meer te ontdekken over tech­no­logie. Zeker een aanrader dus! Ik was wel verrast over de hele orga­ni­satie die bij zo een TECH­ville komt kijken.👀

Van Erendiz kreeg ik de opdracht om een ‘succes­ver­haal’ te schrijven over één van de cursisten, ook weer een leuke en inte­res­sante opdracht. Ik ben nu nog meer geïn­te­res­seerd om in de rich­ting van event te gaan studeren.

Mee op T2

Op dinsdag liep ik een dag mee met de mede­wer­kers van de VDAB op de T2‑campus. Ik wist niet zo veel over de VDAB, maar dankzij de gesprekken met werk­zoe­kenden die ik met Nora mocht mee volgen en de uitleg van haar, Axel en Kevin ben ik weer wat wijzer geworden.

Ook bij Electro Brain, een proef voor studenten/cursisten die afstu­deren en die een elek­tro­tech­ni­sche rich­ting willen gaan studeren of er werk in zoeken, was het eens leuk om te helpen, het onthaal is weer iets anders maar zeker tof!😝

Ik kreeg van Kim de opdracht om een dage­lijkse Facebook­post te maken, dat was een leuke erva­ring! Ben er nog niet geweldig in maar ik vond het wel heel leuk. Ik heb zelf een Blogspot aange­maakt om mijn posts  te plaatsen.💬 

Nina <3 T2‑campus

Ik ben zeer blij dat ik heb gekozen om mijn stage hier te doen. Ik heb veel gezien dat ik anders misschien nooit zou kunnen zien. Het lijkt mij echt een leuke locatie om te werken, mooi en modern gebouw.😍 Het was een heel leer­rijke week!

Dankuwel aan iedereen die mij geïn­for­meerd of rond­ge­leid heeft op de T2‑campus!😊

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X