fbpx
PROJECT FORMULA 24+

20jan08:0016:00Dag van de Bouw TECHtalksvoor bouw­pro­fes­si­o­nals

21jan14:0017:00Inspi­ra­tiedag: iPads in tech­nie­k­on­der­wijsiPad in de techniek‐ of prak­tijkvak

28jan12:3013:00Start to Connect @Jani Chris­sa­fakisLean­ma­na­ge­ment in indu­strie 4.0

28jan14:0017:00Inspi­ra­tiedag Book­wid­gets in tech­nie­k­on­der­wijs

03feb08:3017:00Volta Electro Braintest je elec­tro­kennis

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Via het project Formula 24+ van VDAB Limburg werkten Jordy, Ali en Sayadi 8 weken lang aan de opbouw van een elek­tri­sche race­wagen. Het ultieme hoog­te­punt en uur van de waar­heid was … de race! Hoe het team en hun wagen er vanaf bracht lees je hier.

Een race rij je niet alleen. En dat weten de T2‑campus en het VDAB‐competentiecentrum maar al te goed. Samen stelden ze een team van 5 cursisten samen, dat samen met de instruc­teurs over verschil­lende afde­lingen een opera­ti­o­nele Formula24+ wagen in elkaar staken en pimpten.

Voor de cursisten een ideale manier om zich te oriën­teren binnen metaal en auto­ma­ti­se­ring en te werken rond de 21ste eeuwse vaar­dig­heden. Zo konden ze een bewuster kiezen in welk beroep ze willen finishen. 

Meet the raceteam

Jordy Noens is 20 jaar, geboeid door auto­tech­nieken en behaalde recent zijn diploma hout­be­wer­king. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met alles op wiel­tjes. Zijn droom is om ooit een eigen garage te hebben. Zijn motto: ‘Wil je iets? Ga er dan voor… zorg dat het gebeurt.’

Sayadi Sayed is 22 jaar en sinds 2016 in België. Hij is gefas­ci­neerd door metaal en doet hard zijn best om als lasser / samen­steller aan de slag te gaan. Sayadi is een door­zetter: ‘Blijven gaan!’

Ali Aslami, 33 jaar, heeft een achter­grond in de bouw­sector en wil abso­luut in de metaal­con­structie gaan werken. En hij weet als geen ander: ‘Waar een wil is, is een weg’ !

Hun team­ge­noten Ferhat Ozzo­buoglu en Youssef Chtioui verlieten het team vroeg­tijdig met een dikke high five want zij vonden midden in het traject hun perfecte job.

Ready! Set! Go!

2 juli was het dan einde­lijk zo ver: Race day!! Team VDAB‐T2‑campus trot­seerde het Karting Circuit van Genk om zich te meten andere scholen & orga­ni­sa­ties. En hun harde werk heeft geloond want het team ging met de bronzen medaille naar huis!

Profi­ciat! 

Team­work makes dream work! 

Bekijk het succes­filmpje op Facebook en TVL.

agsdix-fas fa-calendar-alt

Events

agsdix-fas fa-graduation-cap

educa-
thor

Opleiding

agsdix-smt2-local-library

Nieuws

agsdix-fas fa-chart-line

onder-
nemen

agsdix-fas fa-user-cog

Jobs

L

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X
X