fbpx

Je feedback is welkom

TECHtalent Diana: één jaar later

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Remember Diana (18)? Ze vertelde ons een jaar geleden, toen 17 jaar,  over haar studie Indu­striële Weten­schappen, het belang van vrouwen in tech en haar ambitie om met haar studie haar steentje bij te dragen in de medi­sche wereld. Hoe het vandaag met Diana gaat? Lees mee!

Alweer een jaar voorbij! Hoe heb je afgelopen jaar beleefd?

Diana: Helaas deed ik vorig jaar mijn jaar opnieuw. Het was voor mij dus vooral herha­ling en wat minder uitda­ging, maar dat heeft me niet tegen­ge­houden om bij te leren! Met de klas zijn we enkele keren op de T2‑campus geweest om de Lucas Nülle opstel­lingen te gebruiken, altijd leer­rijk! En daar­naast ging ik zelf op zoek naar nieuwe info en uitdagingen.

Wil je wat van je ontdekkingen prijsgeven aan de T2’ers?

Diana: Een inte­res­sante ontdek­king die ik enkele maanden deed zijn Quantum compu­ters. Die compu­ters zijn nog geen werke­lijk­heid maar men is het wel moge­lijk aan het maken, Een Quantum computer werkt met Qubits in plaats van met een binaire reken­wijze zoals de compu­ters die wij kennen, waar­door de Quantum compu­ters veel sneller kunnen werken. Daar zie ik wel veel toekomst in.

Hoe ziet jouw schooljaar eruit?

Diana: Ik begon begin september aan mijn laatste jaar Indu­striële Weten­schappen aan het Atlas Collega. Mijn jaar zal vooral draaien rond mijn eind­proef en het plannen van mijn leven na het middelbaar 🙂

Ik hoop nog steeds verder te kunnen gaan studeren in de medi­sche sector en daar een goede job in vinden!

Welke raad zou je willen geven aan andere jongeren?

Diana: Werken aan mezelf en zelf­ze­ker­heid opbouwen was het afge­lopen jaar belang­rijker dan ooit voor mij. Als je jezelf en je pres­ta­ties wilt verbe­teren dan moet je er voor zorgen dat je er zowel mentaal als fysiek sterk genoeg voor bent. Eerst voor jezelf zorgen is belangrijk!

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X