<span class="caps">OPROEP</span>: Join the EdTech‑club

18jun08:3016:30Volzet: Work­shop FluidSIM®5Ontwer­pen en simuleren van stu­ur- en ver­mo­genkrin­gen in de oplei­din­gen automa­tis­er­ing

18jun19:0021:00EdTech­Play­ground Van anderen leren, ken­nis delen en op de hoogte zijn van nieuwighe­den in het dig­i­tale land­schap.

19jun09:0016:00Microsoft cer­ti­fi­catie exa­m­ens

Je feedback is welkom

Email: redactie@t2-campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@t2-campus.be

Goesting om met nieuwe technologieën (AR,VR, AI, Arduino, chatbots, tablets…) te experimenteren, kennis te delen over hoe deze nieuwe Education Technologieën (EdTech) je lessen/werk kunnen pimpen’? Dan ben jij degene die we zoeken.
Kom met gelijkgezin­den 1x per maand naar T2‑campus en kom volop proeven van en spe­len met nieuwe tech­nolo­gieën. Heb je zelf een leuke app of EdTech toepass­ing ontwikkeld of ont­dekt, deel het in onze EdTech­Com­mu­ni­ty. EdTech­Play­ground op T2‑campus biedt je de mogelijkhe­den om van anderen te leren, ken­nis te delen en op de hoogte te zijn van nieuwighe­den in het dig­i­tale land­schap.

We organiseren alvast een eerste EdTechPlayground op 12 maart waarin je zelf AR en VR (360°) kan creëren.

Goest­ing om deel uit te mak­en van onze EdTech­com­mu­ni­ty op T2‑campus maar je kan er 12 maart niet bij zijn? Stu­ur je gegevens naar bart.boelen@T2‑campus.be

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X
X