Doe de test: Hoe klaar ben jij voor digitalisering?!

23apr12:3013:00Start to Connect @Bert Scholshoe je je bedrijf onderscheidt van de concurrentie door er een authentiek merk van te maken

23apr19:0021:00EdTechPlayground: interactieve video & creëer zelf VR (360°) / AR Van anderen leren, kennis delen en op de hoogte zijn van nieuwigheden in het digitale landschap.

25apr09:0017:30In de kijkerTechBoostCamp #6Ontdek hoe je op een simpele manier je idee vertaalt naar een business concept

25apr(apr 25)13:3013jun(jun 13)16:00Digital trainer trajectWord gecertificieerd Microsoft Innovative Educator, Apple Teacher of Google certified Educator.

30apr12:3013:00Start to Connect @Tim Buckinxwereldwijd verbeteren van het dagelijks leven van mensen met epilepsie

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

TECHTALK: Digitalisering 12 feb 19u T2‑campus

Beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE:

  1. Heb jij het gevoel dat iedereen erover praat, dat niemand weet hoe het juist moet en dat iedereen denkt dat iedereen er mee bezig is?
  2. Dacht jij dat vraag 1 over iets anders ging dan over digi­tale trans­for­matie?
  3. Verlies je veel tijd aan van verga­de­ring naar verga­de­ring te hollen?
  4. Vind je het verve­lend dat onkostennota’s stee­vast in het bakje van Manu de Manager blijven liggen waar­door je moet wachten op je terug­be­ta­ling?
  5. Vind je het moei­lijk om mensen te laten samen­werken naar hetzelfde doel? Laat staan om ze met nieuwe werk­wijzen te laten werken?
  6. Heb je soms het gevoel dat je een klant sneller wil helpen, maar dat je orga­ni­satie dat niet aankan?
  7. Voel jij je in je orga­ni­satie soms als een leeuw in een kooi?
  8. Vind je de toekomst van je orga­ni­satie belang­rijker dan een afle­ve­ring Thuis, Familie, Eigen Kweek, Blind Getrouwd of Hanne Danst?

Antwoordde je op minstens 5 vragen JA’ dan heb je nog heel wat werk aan de digi­tale trans­for­matie van je orga­ni­satie en zeg je dus ook best JA’ tegen de TECHtalk Digi­tale Trans­for­matie op dinsdag 12 februari om 19u.

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X
X