WEDSTRIJD: IdeaalDuaal

23apr12:3013:00Start to Connect @Bert Scholshoe je je bedrijf onderscheidt van de concurrentie door er een authentiek merk van te maken

23apr19:0021:00EdTechPlayground: interactieve video & creëer zelf VR (360°) / AR Van anderen leren, kennis delen en op de hoogte zijn van nieuwigheden in het digitale landschap.

25apr09:0017:30In de kijkerTechBoostCamp #6Ontdek hoe je op een simpele manier je idee vertaalt naar een business concept

25apr(apr 25)13:3013jun(jun 13)16:00Digital trainer trajectWord gecertificieerd Microsoft Innovative Educator, Apple Teacher of Google certified Educator.

30apr12:3013:00Start to Connect @Tim Buckinxwereldwijd verbeteren van het dagelijks leven van mensen met epilepsie

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Ideaal­Duaal is een wedstrijd waarbij Syntra Vlaan­deren op zoek gaat naar inno­va­tieve ideeën die leren op de school­bank combi­neren met leren op de werk­plek. Want dat is duaal leren.

Elk vernieu­wend idee dat duaal leren kan verbe­teren is welkom, of je nu trainee of trainer, startup of ervaren onder­ne­mers bent.
De 10 strafste CEO’s van Vlaan­deren leggen je alvast het vuur aan de schenen met enkele pittige uitda­gingen. Durf jij hen van hun sokken te blazen met jouw idee?

Inspiratie nodig?

De leer­lingen van GO! talent Dender­monde waren in 2018 één van de winnaars met hun idee om  een Talent­coach”, de eerste evaluatie‐app voor duaal leren, te ontwik­kelen.  Vandaag werken zij hun idee verder uit in samen­wer­king met de bache­lor­stu­denten Toege­paste Infor­ma­tica van HOGENT, met de bedoe­ling de evaluatie‐app uitein­de­lijk op de markt te brengen.

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X
X