fbpx

Je feedback is welkom

De Koning bezoekt T2‑campus

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Zijne Majes­teit de Koning brengt een bezoek aan onze T2‑campus. De Koning zal verschil­lende duale oplei­dingen bezoeken, zoals sani­tair – en elek­tro­tech­nisch instal­la­teur en met de trai­nees in dialoog gaan. Ook een aantal oplei­dingen in beroepen van de toekomst komen aan bod. Het gaat onder meer over oplei­dingen tot virtual reality anima­tion producer, visual effects artist en sound­pro­ducer.

Ook Hoge­school PXL verplaatst zich naar de T2‑campus te Genk, om er aan de Koning de PXL‑opleidingen en haar studenten voor te stellen die pionier zijn voor duaal leren in het hoger onder­wijs.

Tenslotte brengt de Koning een bezoek aan het PlastIQ Trai­ning Lab, een trai­nings­ruimte, ontstaan uit een sterk part­ner­schap tussen bedrijven, de opleidings‐ en onder­wijs­we­reld om nog meer talent op te leiden en te laten door­stromen naar de sector van kunst­stoffen en nieuwe mate­ri­alen.

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X