De Koning bezoekt T2‑campus

23apr12:3013:00Start to Connect @Bert Scholshoe je je bedrijf onderscheidt van de concurrentie door er een authentiek merk van te maken

23apr19:0021:00EdTechPlayground: interactieve video & creëer zelf VR (360°) / AR Van anderen leren, kennis delen en op de hoogte zijn van nieuwigheden in het digitale landschap.

25apr09:0017:30In de kijkerTechBoostCamp #6Ontdek hoe je op een simpele manier je idee vertaalt naar een business concept

25apr(apr 25)13:3013jun(jun 13)16:00Digital trainer trajectWord gecertificieerd Microsoft Innovative Educator, Apple Teacher of Google certified Educator.

30apr12:3013:00Start to Connect @Tim Buckinxwereldwijd verbeteren van het dagelijks leven van mensen met epilepsie

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Zijne Majes­teit de Koning brengt een bezoek aan onze T2‑campus. De Koning zal verschil­lende duale oplei­dingen bezoeken, zoals sani­tair – en elek­tro­tech­nisch instal­la­teur en met de trai­nees in dialoog gaan. Ook een aantal oplei­dingen in beroepen van de toekomst komen aan bod. Het gaat onder meer over oplei­dingen tot virtual reality anima­tion producer, visual effects artist en sound­pro­ducer.

Ook Hoge­school PXL verplaatst zich naar de T2‑campus te Genk, om er aan de Koning de PXL‑opleidingen en haar studenten voor te stellen die pionier zijn voor duaal leren in het hoger onder­wijs.

Tenslotte brengt de Koning een bezoek aan het PlastIQ Trai­ning Lab, een trai­nings­ruimte, ontstaan uit een sterk part­ner­schap tussen bedrijven, de opleidings‐ en onder­wijs­we­reld om nog meer talent op te leiden en te laten door­stromen naar de sector van kunst­stoffen en nieuwe mate­ri­alen.

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X
X