De Koning bezoekt T2‑campus
Filter Events

21feb08:3017:30Geen plaatsen meer beschikbaarTechBoostCamp #5Ontdek hoe je op een simpele manier je idee vertaalt naar een business concept

26feb17:4521:00Lablaunch HVAC en Smart Gridinnovatie versneller voor TECHtalent

12maa09:0018:00In de kijkerTechBoostCamp | Blockchain #2Is Blockchain jouw ‘game-changer’

12maa12:3013:00Start to Connect @Tin Van den PutteSoft skills? Wat ?

19maa12:3013:00Start to Connect @Peter PoeckTelling a story is like preparing a cake with love, trust & pixie dust

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Zijne Majes­teit de Koning brengt een bezoek aan onze T2‑campus. De Koning zal verschil­lende duale oplei­dingen bezoeken, zoals sani­tair – en elek­tro­tech­nisch instal­la­teur en met de trai­nees in dialoog gaan. Ook een aantal oplei­dingen in beroepen van de toekomst komen aan bod. Het gaat onder meer over oplei­dingen tot virtual reality anima­tion producer, visual effects artist en sound­pro­ducer.

Ook Hoge­school PXL verplaatst zich naar de T2‑campus te Genk, om er aan de Koning de PXL‑opleidingen en haar studenten voor te stellen die pionier zijn voor duaal leren in het hoger onder­wijs.

Tenslotte brengt de Koning een bezoek aan het PlastIQ Trai­ning Lab, een trai­nings­ruimte, ontstaan uit een sterk part­ner­schap tussen bedrijven, de opleidings‐ en onder­wijs­we­reld om nog meer talent op te leiden en te laten door­stromen naar de sector van kunst­stoffen en nieuwe mate­ri­alen.

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X