Tijd voor een upgrade
Filter Events

26maa12:3013:00Start to Connect @Lucie RenardDe impact van een blog op een bedrijf. Content marketing

02apr12:3013:00Start to Connect @Kris BinonHow to start a community from scratch

18apr09:0017:30TechBoostCamp #6Ontdek hoe je op een simpele manier je idee vertaalt naar een business concept

23apr12:3013:00Start to Connect @Bert Scholshoe je je bedrijf onderscheidt van de concurrentie door er een authentiek merk van te maken

30apr12:3013:00Start to Connect @Tim Buckinxwereldwijd verbeteren van het dagelijks leven van mensen met epilepsie

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

De wereld rondom ons is in constante veran­de­ring dankzij tech­no­lo­gi­sche vernieu­wingen. Hoe kunnen block­chain, 3D‑printing, batte­rij­tech­no­logie, …het verschil maken voor jou?

Gratis TECHtalks

TECHtalks zijn korte, gratis sessies voor leer­krachten, studenten, werk­ne­mers, onder­ne­mers en werk­zoe­kenden waarin experts de nieuwste tech­no­lo­gi­sche ontwik­ke­lingen toetsen aan vandaag en morgen.

In onze TECHtalks ontdek je welke tech­no­lo­gi­sche vernieu­wingen er echt toe doen, wat hun meer­waarde is voor jou of je onder­ne­ming, hoe je ze in jouw profes­si­o­nele leven kan imple­men­teren en wat dat met zich meebrengt.

Voor wie

Voor onder­ne­mers, tech­neuten en curiezen die hun profes­si­o­nele leven willen upgraden naar de reali­teit van morgen. Kijk met een onder­ne­mende blik naar tech­no­logie. Jij bent het TECH­talent dat Limburg zoekt!

TECHNOLOGIE HOTSPOT

Zak af naar tech­no­lo­gie­hot­spot Thor Central in Genk voor de gratis TECHtalks. Wist je dat dit monu­men­tale mijn­ge­bouw vlak langs de T2‑campus in opbouw ligt?

Pin It on Pinterest

Deel dit
X
X