fbpx

Je feedback is welkom

Tijd voor een upgrade

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

De wereld rondom ons is in constante veran­de­ring dankzij tech­no­lo­gi­sche vernieu­wingen. Hoe kunnen block­chain, 3D‑printing, batte­rij­tech­no­logie, …het verschil maken voor jou?

Gratis TECHtalks

TECHtalks zijn korte, gratis sessies voor leer­krachten, studenten, werk­ne­mers, onder­ne­mers en werk­zoe­kenden waarin experts de nieuwste tech­no­lo­gi­sche ontwik­ke­lingen toetsen aan vandaag en morgen.

In onze TECHtalks ontdek je welke tech­no­lo­gi­sche vernieu­wingen er echt toe doen, wat hun meer­waarde is voor jou of je onder­ne­ming, hoe je ze in jouw profes­sio­nele leven kan imple­men­teren en wat dat met zich meebrengt.

Voor wie

Voor onder­ne­mers, tech­neuten en curiezen die hun profes­sio­nele leven willen upgraden naar de reali­teit van morgen. Kijk met een onder­ne­mende blik naar tech­no­logie. Jij bent het TECH­talent dat Limburg zoekt!

TECHNOLOGIE HOTSPOT

Zak af naar tech­no­lo­gie­hot­spot Thor Central in Genk voor de gratis TECHtalks. Wist je dat dit monu­men­tale mijn­ge­bouw vlak langs de T2‑campus in opbouw ligt?

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X