fbpx

Je feedback is welkom

Hoe zit het met jouw Digital Skills?

Je feedback is welkom

Email: redactie@T2‑campus.be

T2‑campus is trotse partner van de Digital Skills and Jobs Coali­tion. Dit Euro­pees initi­a­tief wil de digi­tale vaar­dig­heden versterken die essen­tieel zijn in de digi­tale samen­le­ving en economie van vandaag. In de toekomst zullen 9 op de 10 jobs digi­tale skills vereisen: zowel in land­bouw, gezond­heids­zorg, logis­tiek, energie, retail, … Welke rol spelen wij? Denk aan oplei­dingen voor werk­zoe­kenden, leer­krachten, maar ook het versterken van ICT‐professionals .

Feedback

0 reacties

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Mail lijst

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X